Άδειες

Άδειες Λειτουργίας Καταστημάτων

H Εταιρεία Ι. ΜΑΚΟΥ ΑΤΕ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην έκδοση αδειών λειτουργίας καταστημάτων και λοιπών επαγγελματικών χώρων σε σχέση με τον σχεδιασμό, τη μελέτη και τη διεκπεραίωση του φακέλου στους αρμόδιους φορείς.

Η πολυετής πείρα μας, μας δίνει την δυνατότητα στην έκδοση αδειών λειτουργίας καταστημάτων να είμαστε πολύ ευέλικτοι στις γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε σε λίγο χρονικό διάστημα να παραδίδουμε την άδεια λειτουργίας του καταστήματος σας.

Ταυτόχρονα με την άδεια λειτουργίας η εμπειρία μας στο χώρο της κατασκευής μας δίνει την δυνατότητα να μελετήσουμε και να σχεδιάσουμε τον χώρο σας, για μία λειτουργική λύση ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και ένα όμορφο περιβάλλον για τους πελάτες σας.

Σας παραχωρούμε πλήρεις προτάσεις με σχέδια 3D για να επιλέξετε την καλύτερη δυνατόν λύση για την επιχείρησή σας.

Το δυναμικό της Ι. ΜΑΚΟΥ ΑΤΕ απαρτίζεται από εξειδικευμένα συνεργεία στον χώρο της κατασκευής – ανακαίνισης καταστημάτων και επαγγελματικών κτιρίων με εγγυημένη ποιότητα υλικών άμεσα και με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Προσφορά!

(κάντε κλικ για να εμφανιστεί)

ΔΩΡΕΑΝ

το κόστος έκδοσης της άδειας λειτουργίας (υγειονομικού ενδιαφέροντος) με την ανάληψη της κατασκευής του καταστήματος σας!

*Σας επισημαίνουμε ότι όλοι οι επαγγελματικοί χώροι ΔΕΝ πληρούν τις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος για την έκδοση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος σας. Για τον λόγο αυτόν πριν την τελική απόφαση για την επιλογή του χώρου σας απευθυνθείτε σε εμάς για ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική υποστήριξη χωρίς καμιά υποχρέωση!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από τη Φόρμα Επικοινωνίας ή στείλτε μας στο Facebook