Ανακαίνιση Πρατηρίου Άρτου

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Έτσι. κάθε πρωί καθώς πηγαίνουμε στη δουλειά μας, θα περάσουμε τουλάχιστον από ένα πρατήριο άρτου. Είναι το πιο δημοφιλές κατάστημα στη γειτονιά μας και γενικότερα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Καθώς μπαίνουμε μέσα αμέσως αναγνωρίζουμε τις εκπληκτικές μυρωδιές που εισέρχοντε από το εσωτερικό του εργαστηρίου που μας γεμίζουν με όμορφες αισθήσεις και συναισθήματα!

Τα πρατήρια άρτου έχουν εκμοντερνιστεί με τα χρόνια. Από το απλό πάτωμα με το μωσαϊκό, τα παλιά ράφια και είδος φούρνου στο εσωτερικό, έχουμε έρθει σε ένα σημείο όπου η διακόσμιση ενός πρατηρίου άρτου μπορεί να συναγωνιστεί ακόμα και ένα πολυτελή εστιατόριο ή μπαρ καφέ.

Με αρκετές ανακαινίσεις στο ιστορικό της εταιρείας μας, έχουμε ανακαινίσει καταστήματα φούρνων στην Αθήνα με επιτυχία. Δεν είναι απαραίτητο ότι η πιο ακριβή θα παρέχει και τις καλύτερες υπηρεσίες ή προϊόντα αλλά αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ο συνδιασμός των χρωμάτων, εσωτερικής διακόσμισης και λειτουργικότητας έστω και με λιγότερο μπατζετ.

Για να κατασκευάσουμε ένα νέο χώρο που θα δίνει ζωντάνια και ανανέωση σε κάθε πελάτη που μπαίνει για να αγοράσει προϊόντα από εσας χρειάζονται οι παρακάτω εργασίες:

  • Επίσκεψη και μελέτη του χώρου
  • Σχεδιασμός 3D και επεξεργασία όλων των χώρων σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη για περισσότερη εργονομία
  • Αντικατάσταση επίπλων, επαγγελματικών συσκευών, φωτισμού, δαπέδων, τοίχων, κλπ.
  • Σχεδιασμός εξωτερικών χώρων (αν υπάρχουν) και πρόσοψης του πρατηρίου
  • Λοιπές εργασίες

Το μόνο που δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε είναι η ποιότητα του άρτου! Σε αυτό οι ειδικοί είστε εσείς.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, να συζητήσουμε όλα τα θέματα που σας απασχολούν σχετικά με την ανακαίνιση και διακόσμιση του χώρου σας και να σας βοηθήσουμε να επενδύσετε τα χρήματά σας σε μια κατασκευή που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των πελατών σας, θα ομορφίνει τη γειτωνιά σας και θα φέρει κέρδος στην επιχείρηση σας.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνίστε μας στο 210-9758619 ή στείλτε μας ένα μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας.