Έργα

Τα Έργα Μας

Δείτε ενδεικτικά έργα από διάφορες κατηγορίες υπηρεσιών που καλύπτουμε

Επαγγελματικοί Χώροι 

Η κατασκευαστική εταιρία ΜΑΚΟΣ ΑΤΕ προσφέρει ανακαινίσεις γραφείων και κατασκευές επαγγελματικών χώρων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με εμπειρία πολλών χρόνων στον τομέα κατασκευής κτιρίων, αναλαμβάνουμε μικρά και μεγάλα έργα από την σχεδίαση, τον υπολογισμό του συνολικού κόστους όλων των εργασιών, την εσωτερική διαμόρφωση και διακόσμηση, μέχρι την ολοκλήρωση του έργου με το κλειδί στο χέρι. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Αναπαλαίωση Κτιρίων

Μια ανακατασκευή ενός παλαιού κτιρίου είναι μια διαδικασία που χρειάζεται γνώση και εμπειρία για την επίτευξη ενός όμορφου και ολοκληρωμένου αποτελέσματος.

Η τεχνική εταιρία μας έχει αναπαλαιώσει και ανακατασκευάσει αρκετά παλιά κτίρια στην Αθήνα αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας με επιτυχία. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Ιατρεία | Ιατρικά Κέντρα

Ένα σύγχρονο ιατρείο πρέπει να προσφέρει άνεση και ένα όμορφο ζεστό περιβάλλον για τον ασθενή. Η κατασκευαστική εταιρία μας παρέχει μοντέρνες λύσεις ανακαίνισης αλλά και κατασκευής, με ποιότητα και χαμηλό κόστος για να ανανεώσετε το χώρο του ιατρείου σας και να του δώσετε μια νέα πνοή φρεσκάδας. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Εστιατόρια

Για τη δημιουργία ενός όμορφου πιάτου σε ένα εστιατόριο χρειάζεται μεράκι και υπομονή από τον σεφ και το υπόλοιπο προσωπικό της κουζίνας. Η ανακαίνιση εστιατορίου χρειάζεται ακριβώς το ίδιο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ΜΑΚΟΣ ΑΤΕ αναλαμβάνει ... (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Καφετέριες

Η ανακαίνιση καφετέριας είναι επένδυση για την επιχείρηση σας. Κάθε αλλαγή και ανανέωση ελκύει περισσότερους πελάτες οι οποίοι μεταδίδουν την ευχάριστη εμπειρία τους σε φίλους και συγγενείς.

Η τεχνική εταιρεία μας, με γνώση και εμπειρία χρόνων στις ανακαινίσεις και κατασκευές καταστημάτων όπως καφετέριες και μπαρ, αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες για μερική ή ολική ανακαίνιση της καφετέριας σας. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Πρατήρια Άρτου

Τα πρατήρια άρτου έχουν εκμοντερνιστεί με τα χρόνια. Από το απλό πάτωμα με το μωσαϊκό, τα παλιά ράφια και είδος φούρνου στο εσωτερικό, έχουμε έρθει σε ένα σημείο όπου η διακόσμιση ενός πρατηρίου άρτου μπορεί να συναγωνιστεί ακόμα και ένα πολυτελή εστιατόριο ή μπαρ καφέ. Με αρκετές ανακαινίσεις στο ιστορικό της εταιρείας μας, έχουμε ανακαινίσει καταστήματα φούρνων στην Αθήνα με επιτυχία. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Καταστήματα Ένδυσης

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση καταστημάτων ένδυσης και υπόδησης. Δημιουργήστε ένα νέο όμορφο και φιλικό περιβάλλον προς τους πελάτες σας με μοντέρνο σχεδιασμό, ποιοτικά υλικά και χαμηλό κόστος. Η εταιρεία Μάκος έχει ανακαινίσει πάρα πολλά καταστήματα ρούχων στην Αθήνα. Με εμπειρία χρόνων στις κατασκευές καταστημάτων έχουμε γνώση και κατάρτιση να βρίσκουμε λύσεις για κάθε νέα ανακαίνιση. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Καταστήματα Υπόδησης

Κάθε ανακαίνιση σε ένα χώρο δίνει ένα ξεχωριστό ύφος και ταυτότητα. Το αποτέλεσμα το οποίο βγαίνει στο τέλος είναι διαχρονικό και συνδέει την τάση της αγοράς με την επιχείρησή σας.
Το παπούτσι είναι κάτι ιδιαίτερο και ο τρόπος με τον οποίο θα το παρουσιάσει ένα κατάστημα, θα ελκύσει περισσότερους πελάτες και θα αυξήσει τις πωλήσεις της επιχείρησης. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Ανακαίνιση Κατοικίας

Μία ανακαίνιση σπιτιού φέρνει ζωντάνια και ανανέωση στη ζωή μας. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά, ότι με μία απλή διαρρύθμιση ενός δωματίου ανανεώνεται το μυαλό και δημιουργούνται ευχάριστα συναισθήματα. Η εταιρία μας, προσφέρει ποιοτικές λύσεις για να ανακαινίσετε το σπίτι σας με μοντέρνους σχεδιασμούς και χαμηλό κόστος. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

 

Ξενοδοχεία | Χώροι Spa

 

Ανακαινίστε την ξενοδοχειακή σας μονάδα και δώστε σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου σας ζωντάνια με σύγχρονο σχεδιασμό ώστε να προσελκύσει περισσότερους πελάτες και να δώσει στον καταναλωτή μια αξέχαστη εμπειρία που θα θυμάται για πάντα.

Η κατασκευαστική μας εταιρία θα αναλάβει όλες τις εργασίες που χρειάζονται για την πραγματοποίηση μιας ανακαίνισης σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, δωμάτια, κουζίνα, τραπεζαρία, λόμπι, εξωτερικοί χώροι, κλπ. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Τράπεζες

 Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση τραπεζών σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε ανακαινίσει τράπεζες όπως HSBC, Alpha Bank, τράπεζα Πειραιώς και πολλές άλλες στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις στην επαρχία. Μετά από τριάντα χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή κτιριακών μονάδων και επαγγελματικών χώρων, έχουμε την κατάρτιση για να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία χρειάζεστε. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Καταστήματα Κινητής Τηλεφωνίας

3D Μελέτες | Σχέδια

Διάφορα